Reakcije na uhićenja u Hrvatskim šumama: "Imaju status zločinačke organizacije"

Reakcije na uhićenja u Hrvatskim šumama: "Imaju status zločinačke organizacije"
Screenshot: YouTube

STIŽU brojne reakcije na uhićenja u Hrvatskim šumama.

Podsjetimo, danas su uhićeni predsjednik Uprave Hrvatskih šuma Krunoslav Jakupčić, državna tajnica u Ministarstvu uprave i bivša gradonačelnica Knina Josipa Rimac, HDZ-ova načelnica Gračaca Nataša Turbić te Ivan Melvan, voditelj Uprave Hrvatskih šuma u Splitu.

Razvoj događaja iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Kosor: Kako su glupe ove ocjene...

"Nemam saznanja o tom slučaju pa ne bih htio komentirati. Pravnik sam, razumijem da počinje određeni proces, ne vidim potrebu komentirati budući da nemam nikakve podatke ni o slučaju ni o čemu se radi. Morat ćemo pričekati da se rasvijetli situacija", rekao je HDZ-ov europarlamentarac Karlo Ressler.

Na uhićenja su reagirali još neki bivši i aktualni političari.

Bivša premijerka Jadranka Kosor komentirala je na Twitteru: "Kako su glupe ove ocjene da će hapšenje stranačkih ljudi, visokopozicioniranih, koristiti stranci u izborima. Bilo kojoj stranci čije se državne tajnike uhićuje, npr. jer ih imenuje vlada, svaka vlada", napisala je.

Glavašević: I Josipu Rimac uhapsilo

Bojan Glavašević osvrnuo se na uhićenje Josipe Rimac.

"I Josipu Rimac uhapsilo. A još jučer je bila gradonačelnica Knina, tražila od Freda Matića i mene da njen govor uvrstimo u protokol proslave godišnjice VRO Oluja, a poslije slavila na cajkama u BiH... Sic transit gloria mundi", stoji u njegovoj objavi.

Rakar: Hrvatske šume su zločinačka organizacija

Komunikacijski stručnjak Marko Rakar napisao je:

"Hrvatske šume i ona Agencija za plaćanja u poljoprivredi su odavno prošle status 'korumpirano' i sada su u statusu 'zločinačka organizacija."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara