Reakcije s društvenih mreža na sučeljavanje: "Nije etiketa Andrej, stvarno si bahat"

Reakcije s društvenih mreža na sučeljavanje: "Nije etiketa Andrej, stvarno si bahat"

U OVOM članku donosimo vam reakcije s društvenih mreža na sučeljavanje Plenkovića i Bernardića koje traje na Novoj TV. Tekstualni prijenos sučeljavanja mogli ste pratiti ovdje.

Svoje komentare slobodno ostavite ispod članka ili na našoj Facebook stranici, a možete i u našoj anketi odgovoriti tko vam je bolji.

"Ovo je katastrofa! Ova dvojica ce prekosutra osvojiti 2/3 mandata u Saboru? Stvarno je onaj potres bio preslab,a koronavirus preblag..."

"Niti Bernardić niti Plenković ne briljiraju na debati. Za Bernardića nije čudo ali Plenković je katastrofa. Pa on vrti 100 do 200 riječi, taj čovjek bi trebao pročitati koju knjigu da poboljša svoju verbalistiku"

"Uspoređivati fiću i mercedes je isto kao uspoređivati Bernardića i Plenkovića. Plenković je moderni europski političar a Bernardić šegrt."

"Obadva su njonje ....nazalost na kraju nece biti oba su pala!"

"Bero je odsutan u svojim mislima, a Plenković bahato farba svijetlim bojama sadašnjosti i budućnosti zemlje.“  - poručio je Mirando Mrsić, predsjednik Demokrata. Daleko su obojica od realne slike koju svaki dan žive hrvatske građanke i građani, rekao je Mrsić. Pitanje svih pitanja je gdje je registrator iz kojega Bero vadi te silne papire, kazao je. 

"Kada bi se Plenković i Bernardić spustili sa svojih planeta među ljude, radnice i radnike, znali bi kakvo je stvarno stanje. Nažalost, to ne vidimo i to žulja naše ljude, a oni za to, jednostavno, ne mare. Sramota", zaključio je David Bregovac, predsjednik Hrvatskih laburista. 

"Mirovine povećane 300 HRK? Moju punicu skoro šlagiralo kad je čula .......njena mirovina u 11 godina povećana sve skupa manje od 200 HRK. Firme podjelili i rasprodali podobnima , radnike rastjerali a mlade potjerali u inozemstvo i sada nema tko da uplaćuje u mirovinske fondove. Prosječna mirovina povećanja bosancima i kamenjarcima koji se kote kao skakvci a oni koji su pošteno grbačili cijeli potrebni radni staž"

"Samo neka prebroje koliko HDZovih ministara koji su krenuli prije četiri godine nije završilo pod istragom.

Zašto se o njima šuti? Koliko kratku pamet ljudi mogu imati? BORG grupa koja je raskomadala Agrokor, poklonila ga strancima i uzela MILIJARDU kuna naknade za "savjetovanja". To je bio Plenković, za boga miloga."

"Bero vodi, sigurniji je , Plenky u svom stilu vrijeđa, laže i dalje, mulja ... ko da smo blesavi ! Otvorene granice, sad će korona podivljati, lipo nas vodi u - smanjenje nacije :( !!!"

"Zasad ga Berny rastura.
Sve njegove bljuvotine iznosi a ovaj se brani bez veze(prodaje toplu vodu)"

 

Pitamo vas, tko vam je bolji u večerašnjoj debati, Andrej Plenković ili Davor Bernardić?

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz parlamentarne izbore instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: izbori 2020

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara