Rekordan upis na švicarske MBA programe

Rekordan upis na švicarske MBA programe
Foto: PR

Swiss School of Business and Management (SSBM) trenutno djeluje na 12 tržišta, a ove jeseni su krenula predavanja i u Zagrebu. Upisi u drugu generaciju polaznika su u tijeku!

POSLOVNA škola SSBM utemeljena je u Ženevi na iskustvu uglednih predavača i stručnjaka koji su svoja iskustva rada na priznatim visokoobrazovnim institucijama u SAD-u, Italiji, Francuskoj i Švicarskoj te globalnim kompanijama pretočili u kvalitetne MBA programe. Od jeseni 2018. predavanja su započela i za prvu generaciju zagrebačkih polaznika čiji je rekordan broj premašio sva očekivanja.

Usavršavanje po mjeri polaznika

SSBM u Zagrebu pruža mogućnost odabira između tri kvalitetna MBA programa čiji jedinstven model obrazovanja i usavršavanja snažan naglasak stavlja na praktična znanja i vještine te povezivanje s tržištem. Upis na jedan od tri MBA programa ovisi o prethodnim radnim iskustvima polaznika i njihovim preferencijama.

Polaznici koji imaju do pet godina radnog iskustva odlučuju se za Global MBA program, dok Executive MBA biraju polaznici s više od pet godina iskustva. Oba programa od jeseni 2020. bit će moguće pohađati i na ženevskom kampusu. Novost koju je švicarski SSBM predstavio domaćem tržištu ogleda se i u Blended MBA programu koji integrira online i on campus nastavu te tako pridonosi fleksibilnosti za kojom polaznici MBA programa tragaju.

Od jeseni 2020. polaznicima će biti dostupan i MBA program Sportski menadžment koji će biti moguće pohađati u Ženevi, Zagrebu ili online. Program je namijenjen sportašima koji žele unaprijediti svoje profesionalne sportske karijere i iskustva te stručnjacima koji se žele specijalizirati i napredovati u sportskoj industriji.

Platforma koju koriste Harvard i MIT

MBA programi u Adriatic regiji izvode se u suradnji s vodećom konzultantskom kućom Deloitte, a edukativna platforma koju SSBM koristi utemeljena je na istoj tehnologiji koju koriste Harvard i MIT. Platforma je u potpunosti prilagođena polaznicima pružajući im vrhunsko iskustvo online studiranja.

Osim kvalitetnih programa, vrhunskih predavača i učenja na primjeru najrecentnijih studija slučaja, mogućnost stjecanja švicarske diplome i manji trošak studiranja u odnosu na ostala učilišta u regiji samo su neki od razloga zašto je već prilikom upisa prve generacije polaznika mjesec dana prije početka nastave upisna kvota bila u potpunosti ispunjena.

Upisi i u veljači 2020.

Novi upisni ciklus je u tijeku i završava u veljači. Mjesta za upis polaznika je još malo, stoga ako želite biti dio obrazovne priče zajedno s kolegama koji dolaze iz kompanija kao što su OTP, INA, Korean Air, Johnson & Johnson, IKEA, A1, Petrokemija, Addiko Bank, Deloitte, British American Tobbaco, FassaBortolo, Grand Circle Corporation, Alcon, Gideon Brothers, IN2 Group, UPS, Pfizer, Zara, Erste Card, Novo Nordisk, Storck, Draeger i mnoge druge, ne čekajte i prijavite se na SSBM-ovoj službenoj stranici!

*SSBM MBA programi nemaju akreditaciju hrvatske Agencije za znanost i visoko obrazovanje (AZVO).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?