Ressler: Moramo pokrenuti novo poglavlje razvoja Slavonije

Ressler: Moramo pokrenuti novo poglavlje razvoja Slavonije
Foto: Pixsell/Davor Javorovic

NOSITELJ HDZ-ove liste na europskim izborima Karlo Ressler poručio je iz Požege kako HDZ u kampanji konkretnim projektima želi građanima pokazati prednosti članstva u EU kako bi se pokrenulo novo razdoblje razvoja Hrvatske i Europe.

Ressler sa stranačkim kolegama boravi u Požeško-slavonskoj županiji, odakle je kao konkretan primjer HDZ-ove kampanje naveo europski projekt “Zaželi" kroz koji je u Hrvatskoj zaposleno 5.000 žena koje pružaju potporu u 35.000 staračkih domaćinstava, među kojima je dio i na području ove županije.  

“Konkretni rezultati su puno vidljiviji i jasniji našim članovima i svim građanima Hrvatske od velikih milijardi i milijuna. Želimo sveobuhvatno razgovarati i jasno potvrditi naše jasne vrijednosti, sve ono što smo postigli u proteklih 30 godina. Želimo vidjeti kako možemo Hrvatsku, Požeško-slavonsku županiju i Slavoniju pripremati za Europu, vrijeme je nove generacije, za velike tehnološke, gospodarske, ali i društvene promjene do kojih već danas dolazi”, naglasio je Resler.

"Novo poglavlje razvoja Slavonije"

Ustvrdio je kako su za uspjeh i promjene potrebni znanje i predan rad. “Danas moramo pokrenuti novo poglavlje razvoja Slavonije, razvoja Hrvatske, ali isto tako i razvoja Europe”, rekao je Resler.

Biračima se kao HDZ-ov kandidat za mandat u Europskom parlamentu predstavio i Danijel Marušić, brodsko-posavski župan. Uvjeren da je na pobjedničkoj listi, pozvao je birače da u što većem broju izađu na izbore te s budućim europarlamentarcima iskomuniciraju svoje stavove kako bi mogli biti predstavljeni u Europskom parlamentu.

"Rezultat toga trebali bi biti kvalitetni projekti koji će privući sredstva EU fondova, a u konačnici i otvorena nova radna mjesta koja će zadržati mlade u Slavoniji", kazao je.

Tijekom obilaska županije HDZ-ovi kandidati susreli su se s predstavnicima lokalnih vlasti i udruga u Pleternici, Lipiku, Požegi i Pakracu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara