Roditeljima "đavoljeg djeteta" uvjetna kazna: Velški par sina držao zaključanog u kavezu

Roditeljima "đavoljeg djeteta" uvjetna kazna: Velški par sina držao zaključanog u kavezu

Ilustracija: Arhiva

BRAČNI par iz Cwmbrana u južnom Walesu, koji je svome sinu dao nadimak "đavolje dijete", dobio je uvjetnu kaznu zatvora.

Malenog dvogodišnjaka su držali u zaključanom kavezu u njegovoj sobi. Policija je dječaka prekrivenog fekalijama pronašla u kavezu, nakon što su u veljači ove godine dobili dojavu od susjeda obitelji.

Uvjetno 26 tjedana zatvora

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U kavezu su pronašli i igračke, deku te bočicu koji su također bili umrljani fekalijama. Liječnik je tijekom pregleda dječaka utvrdio kako na tijelu ima ogrebotine i masnice.

Njegovi roditelji, čiji identitet nije objavljen, su priznali zlostavljanje dječaka. Oboje su osuđeni na uvjetne kazne od 26 tjedana zatvora uz rok kušnje od dvije godine. Morat će i odraditi 200 sati društveno korisnog neplaćenog rada. Zabranjeno im je raditi s djecom. Od pronalaska u kavezu, njihov sin je u udomiteljskoj obitelji, piše Daily Mail.

Depresivna majka

"Ostali članovi obitelji su kazali policiji da su roditelji sina opisivali kao 'đavolje dijete'", kazao je tužitelj John Probert na suđenju. Majka je nakon preranog poroda patila od depresije. Do jučerašnjeg izricanja kazne roditelji su bili u pritvoru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara