Rošin o brisanju iz HDZ-a: Sam sebi nemam što prigovoriti, a drugi neka razmišljaju o sebi

Foto: Jadran Babić (Cropix)

"NISAM razočaran. Zašto bi bio. Ponašao sam se kakav jesam. Sebi nemam ništa prigovoriti, a drugi neka razmišljaju o sebi!", bio je prvi komentar bivšeg saborskog zastupnika Jerka Rošina, koji se izravno javio u treći Dnevnik HTV-a kako bi komentirao brisanje iz HDZ-a.

> Dobio šut kartu: Jaca izbacila Rošina iz HDZ-a, uplašila se Sanadera!

Podsjetimo, kako smo jučer pisali da je Rošin na izvanrednoj sjednici Županijskog odbora HDZ-a, kojom je predsjedavao Ante Sanader, inače  operativac za najteže zadatke Jadranke Kosor, izbačen iz HDZ-a odnosno "izbrisan". Sanader je takvu odluku obrazložio riječima da je Rošin naštetio ugledu svoje stranke te priznao da Rošina nisu obavijestili da više nije član HDZ-a.

"Nisam dobio nikakvu obavijest tako da ne znam prave razloge zašto sam izbačen. Navodno su sporne neke moje izjave, ali ja ne znam što bi tu bilo sporno", rekao je Rošin u Dnevniku dodajući da ne može sada kalkulirati koliko je njegovom brisanju kumovalo prijateljstvo s Ivom Sanaderom.

"Ovo sasvim sigurno predstavlja kraj  aktivnog bavljenja politikom, ali ne može se čovjek prestati baviti politikom jer se u ovoj državi politika bavi vama. U svakom slučaju vratio sam se radu u struci i to mi predstavlja veliko zadovoljstvo i veseli me. Nemate pojma koje je to zadovoljstvo crtati za stolom i rješavati arhitektonske zadatke", rekao je na kraju Rošin. 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara