Ružica Vukovac objasnila zašto je napustila Most i otišla Škori

Ružica Vukovac objasnila zašto je napustila Most i otišla Škori
Screenshot: N1

RUŽICA Vukovac gostovala je u Novom danu na N1 televiziji. Ružica Vukovac kad se Most tek pojavio bila je jedna od najviđenijih osoba i ključnih ljudi te stranke. No s vremenom je pala u drugi plan. Prije nekoliko dana objavila je da napušta Most. A onda, nekoliko dana kasnije, objavljeno je da se priključuje Miroslavu Škori.

Kaže da to nije planirala, ali da se tako dogodilo.

"Nisam planirala nastaviti svoj politički put, mislila sam da će završiti izlaskom iz Mosta. No, imam jednu osobnu obvezu prema selu, prema svojim prijateljima, glasačima. Most je na neki način mene neutralizirao, ostala sam bez aduta u ruci, nisam mogla javno nastupati. Pa sam zaključila da ovo ne smije biti kraj. Ja sam Grmoji i naznačila da ću otići porazgovarati sa Škorom. Mi smo u kampanji za predsjednika surađivali, Most ga je podržao. Meni se sviđa način na koji on promišlja o problemima u Slavoniji. Na kraju smo se razumjeli oko svih problema koji tište Slavoniju", rekla je Vukovac dodavši da je u Škori pronašla dobrog sugovornika.

"Nisam previše razmišljala, nisam razmišljala ni o listi, ključno mi je da se program pomoći malim poljoprivrednim gospodarstvima napokon krene provoditi", rekla je.

Kaže da je u Mostu poljoprivreda pala u drugi plan.

"Ja ih ne želim prozivati, to je razumljivo, oni su se bavili korupcijom. Pred njima je jedna teška borba, ja njih razumijem. Ali ja moram naći svoj put, taj put sam našla kod Škore", rekla je Vukovac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara