Sad im još plaćamo i dodatnu policijsku zaštitu: Policija kruži oko središnjice HDZ-a

Foto: Index

ZBOG nepoznate osobe koja je središnjicu HDZ-a  prije nekoliko dana gađala jajima, policija pojačano nadzire stranačku zgradu, potvrdila je Indexu glasnogovornica PUZ-a Jelena Bikić.

"Gađača jajima nismo uhvatili. Snimke su izuzete, no nisu nam pomogle. Ne smijem iznositi detalje, mogu samo reći da se počinitelj ne vidi dobro", izjavila je Bikić. Angažiranje dodatnih policijskih snaga zbog benignog zasipanja jajima, i to u zemlji gdje bar 335 tisuća građana ima dobar razlog da učini isto, valjda je toliko uzrujalo HDZ-ovce da se sigurnije osjećaju ako povremeno vide "marice" u ophodnji. 

Krunoslav Borovec nam je potvrdio da HDZ ima angažiranu privatnu zaštitarsku službu koja štiti prostorije na Trgu žrtava fašizma, a dobro su pokriveni i kamerama. U policiji navode da HDZ-u nitko proteklih dana nije telefonski prijetilo niti je iz stranke službeno zatražena policijska zaštita. Pitanje je samo tko razuman vjeruje da je dodatne ophodnje isprovocirao jedino misteriozni gađač jajima. Ako je tako, dvije Omišanke koje su u subotu jajima počastile ministra Branka Bačića, vjerojatno su već stavljene pod nadzor tajnih službi.

U PUZ-u kažu da nisu dužni pojašnjavati na temelju kojih procjena donose odluke o pojačanim ophodnjama. Kako pojačane ophodnje nešto i koštaju, lijepo je znati da sad plaćamo i HDZ-ovu paranoju od monstruma s jajima. Koji se okomio na stranku bez jaja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara