Šaljivdžija Sanader: Neka SDP-ovci na izbore izađu 26.11.!

PREDSTAVLJANJA političkih kandidata na predstojećim izborima sve se manje svodi na spomenuto, a sve više na slanje i vraćanje otrovnih strelica među oponentima. Sanader je danas SDP-ovcima poslao još jednu.

Na skupu HDZ-a na tramvajskom okretištu Dubec Sanader je danas tako poručio SDP-ovcima da na izbore izađu 26. studenog.

Posprdna je to reakcija na još jedan "lapsus lingue" SDP-ovca Milana Bandića, koji je nedavno birače pozvao da na izbore izađu dan nakon što su izbori zakazani. Na predizbornom skupu u Sesvetama Bandić, koji je prvi na SDP-ovoj listi u 2. izbornoj jedinici, pozvao građane da na izbore izađu 26. studenog, umjesto 25.

"SDP-ovci neka manje jedu balote, a na izbore nek´ izađu 26. kada ih je Bandić pozvao", kazao je Sanader, pozvavši prisutne da na izbore izađu ipak na zakazani točan datum, te da kažu "Ne" SDP-u i zaokruže HDZ.

Vic u kojemu premijer SDP-ovce naziva "autostoperima" (aludirajući na SDP-ov predizborni plakat na kojemu Jurčić i Milanović pozdravljaju građane s dva prsta podignuta prema gore) toliko mu se svidio, da ga je odlučio ponoviti. Već peti dan premijer, kaže, putuje po Hrvatskoj, i primjetio je kako je "sve manje ljudi spremno primiti autostopere, SDP-ov dvojac bez kormilara".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara