Sanader: Rezultati osječkih izbora dokaz da birači podupiru moju politiku

PREDSJEDNIK HDZa Ivo Sanader izjavio je danas da su sjajni rezultati, koje je HDZ postigao na izborima u Osječkobaranjskoj županiji, najbolji komentar za tvrdnje da većina HDZ-ovih birača ne podržava neke njegove odluke.

Ti rezultati pokazuju da birači podupiru moju politiku, izjavio je Sanader novinarima u Banskim dvorima gdje je razgovarao s čelnicima parlamentarnih stranka o svojoj europskoj turneji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HDZ je pobijedio na nedjeljnim, prijevremenim izborima za Skupštinu Osječko-baranjske županije osvojivši ukupno 21 vijećničko mjesto.

"Jutarnji list" objavio je danas anketu, koju je provela agencija Media Metar, o tome kako HDZ-ovi birači ocjenjuju ključne poteze HDZ-a nakon preuzimanja vlasti. Po toj anketi, kako navodi Jutarnji, 70,4 posto HDZ-ovih birača nimalo se ne slaže s premijerovom izjavom da srpska manjina predstavlja bogatstvo, a ne problem, a djelomično 19,7 posto birača. 80 posto birača nimalo se ne slaže s imenovanjem predstavnika srpske manjine na visoke dužnosti u ministarstvima, dok 79,6 posto HDZ-ovih birača nimalo ne podržava najavu potpune suradnje s Haaškim sudom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara