Sanaderova odvjetnica bez komentara: Sloković i Prodanović su pomagali Vladi oko Crnoje?

Sanaderova odvjetnica bez komentara: Sloković i Prodanović su pomagali Vladi oko Crnoje?

Foto: FAH

JAVNOST je dva dana čekala Vladu da se konačno izjasni o sad već bivšem ministru Miji Crnoji. Iako se neslužbeno doznaje kako je odluka o Crnoji donesena još prekjučer, navodno su premijer Tihomir Orešković i potpredsjednici Vlade htjeli dati bivšem ministru Crnoji priliku da opravda sve afere.

Pozvali su čak i pravne stručnjake koji su satima analizirali dokumente, a neki mediji javljaju kako su ti pravni eksperti Sanaderovi odvjetnici Čedo Prodanović i Jadranka Sloković.

Ta je vijest stigla nakon što su oni iznenada u četvrtak zamolili odgodu na ročištima protiv bivšeg premijera Ive Sanadera, a kojem se jučer trebalo nastaviti suđenje u aferi Planinska na Županijskom sudu u Zagrebu.

Zbog njihovog nedolaska suđenje njihovom najpoznatijem klijentu je moralo biti odgođeno, a oni su pak viđeni kako ulaze u Banske dvore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomislav Karamarko, potpredsjednik Vlade izjavio je pak da su odvjetnici odbacili svaku kaznenu prijavu.

Pokušali smo doznati više od samih odvjetnika, no nismo uspjeli.

"Nemam komentara, znam što ćete me pitati i ništa neću komentirati", kratko nam je rekla Jadranka Sloković čim smo joj se predstavili da zovemo s Indexa, dok je Čedo Prodanoviću bio nedostupan.

Inače, odvjetnički dvojac Jadranka Sloković i Čedo Prodanović najznačajniji su po svom klijentu Ivi Sanaderu, dok su prošle godine preuzeli od kolege Marijana Hanžekovića obranu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića u svim slučajevima koji su pod istragom USKOK-a.

A među najpoznatijim klijentima su im i braća Mamić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara