Šatoraši zahtijevaju da kandidati za ministra branitelja dođu u šator

Šatoraši zahtijevaju da kandidati za ministra branitelja dođu u šator

Foto: FAH

BRANITELJI i invalidi Domovinskog rata, koji prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja, zatražili su da kandidati za novog ministra branitelja dođu predstaviti svoje programe u šator u Savskoj 66.
Njima je u šatoru svoj program predstavio kandidat Odbora za branitelje HDZ-a Mijo Crnoja, pukovnik HV-a i dragovoljac Domovinskog rata.

"Hrvatski branitelji koji prosvjeduju na Trgu Nevenke Topalušić, omogućiti će i svim ostalim zainteresiranima kandidatima za dužnost ministra hrvatskih branitelja da predstave svoj program u braniteljskom šatoru, poštujući demokratsko pravo svakoga tko se vidi na tom mjestu u hrvatskoj Vladi", navodi se u priopćenju koje je potpisao jedan od vođa prosvjeda Đuro Glogoški.

Prosvjednici očekuju da će u budućem ministru, neovisno tko će biti imenovan na tu dužnost, imati partnera s kojim će moći uspješno rješavati ključna pitanja i problematiku hrvatskih branitelja, koja se prije svega odnosi na zaustavljanje erozije zdravstvenog, egzistencijalnog i društvenog statusa u hrvatskom društvu, navodi se u priopćenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara