SAVJETODAVNO POVJERENSTVo vlade u postupku prodaje 7 posto dionica ht-a održalo prvi sastanak

Savjetodavno povjerenstvo Vlade u postupku prodaje sedam posto dionica Hrvatskih telekomunikacija (HT) sadašnjim i bivšim zaposlenicima HTa, te Hrvatskih pošta (HP), odnosno HPTa, održalo je danas prvi sastanak, priopćio je vladin Ured za odnose s javnošću.

Na sastanku su utvrđene konkretne zadaće kako bi se projekt što kvalitetnije realizirao te su utvrđena određena pitanja za koja će se pripremiti stručno mišljenje o kojem će Savjetodavno povjerenstvo raspravljati za četiri tjedna, kaže se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Istodobno će se u idućih 15 dana održati poseban sastanak s predstavnicima sindikata i stručnih službi HT-a i HP-a na kojem će se utvrditi kriteriji za stjecanje prava zaposlenih i ranije zaposlenih u HPT-u u vezi s kupnjom dionica kako bi se utvrdio mogući broj potencijalnih korisnika navedenog prava.

Sedam posto dionica HT-a namijenjeno je za prodaju zaposlenicima HT - Hrvatskih telekomunikacija d.d., ranije zaposlenima u Hrvatskim telekomunikacijama d.d. i Hrvatskoj pošti d.d. i ranije zaposlenima u Javnom poduzeću poštanskog i telekomunikacijskog prometa HPT - Hrvatska pošta i telekomunikacije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara