SDP predstavio izborni program na HTV-u

SDP će pokrenuti niz socijalnih i gospodarskih projekata kako bi hrvatski građani bolje živjeli, najavio je Davorko Vidović, predstavljajući danas na HTV-u izborni program SDP-a.

SDP je od preuzimanja vlasti, nakon što je raščistio "gospodarske ruševine", uspio konsolidirati zemlju i smanjiti nezaposlenost. Mnogo toga se napravljeno, no još uvijek smo nezadovoljni onime kako živimo u Hrvatskoj, rekao je.

SDP je uvjeren da može čista obraza izaći pred birače, rekao je i najavio nove socijalne i gospodarske projekte.

Projektima - krov nad glavom svima, zdravlje svima, mirovine svima SDP će najsiromašnijima omogućiti da naprave vlastitu kuću ili da im se subvencionira stanarina, da svi imaju zdravstveno osiguranje, te da se starijima od 66 godina koji žive bez ikakvih primanja osiguraju mirovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
SDP će se zalagati i za daljnje smanjenje nezaposlenosti, a projektom znanje svima za opsežnu reformu obrazovanja, što je "jedini put napretku". Ustrajat će i na primanju Hrvatske u Europsku uniju.

Provođenje navedenih projekata jamče uspjeli SDP-ovi rezultati, poput povećanja stope gospodarskog rasta, "koja je u protekle četiri godine najveća u Europi".

Vlast u kojoj je sudjelovao SDP širom je otvorila vrata Europi, čijim je standardima prilagodila svoje zakone, rekao je Vidović predstavljajući izborni program SDP-a.



Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara