SDP-ovci se žale da su se smrzli na Trgu, a u Zagrebu bilo 11 stupnjeva

SDP-ovci se žale da su se smrzli na Trgu, a u Zagrebu bilo 11 stupnjeva
Foto: Facebook

ZA PREDSJEDNIČKU kandidaturu Zorana Milanovića SDP-ovci su danas požrtvovno prikupljali potpise građana, izlažući se vremenskim nepogodama. Barem bi se tako moglo zaključiti iz objave SDP-ove saborske zastupnice Sabine Glasovac na Facebooku, koja je napisala da su na štandu na Trgu bana Jelačića "smrznuti, ali dobro raspoloženi skupljali potpise za Zorana".

Normalno, pohitali smo provjeriti kakva je to iznenadna polarna fronta zahvatila Zagreb, ali prema podacima meteorologa, većinu popodneva temperatura zraka iznosila je nimalo neugodnih 11 stupnjeva.

Kako je Sabina Glasovac najavila da će potpise sakupljati i sutra, moramo upozoriti da će hrvatskom metropolom i sutra vladati podjednaki vremenski uvjeti.

Inače, u objavi Sabine Glasovac zapinje za oko kako je nepravilno napisala naziv središnjeg zagrebačkog trga, što čudi s obzirom na to da je diplomirala na Filozofskom fakultetu u Zadru, gdje je stekla zvanje profesorice njemačkog i engleskog jezika i književnosti, a radila je i kao savjetnica i pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i sporta.

Doduše, u njezinoj biografiji na SDP-ovoj stranici piše da je diplomirala na "Filozofskom Fakultetu", a ne na Filozofskom fakultetu. No, kad je riječ o obrazovanju, ovih dana čujemo da su najvažniji koeficijenti.

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara