Šef Kolindine kampanje: Čudo je da je uopće uspjela ući u drugi krug

Šef Kolindine kampanje: Čudo je da je uopće uspjela ući u drugi krug
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell, Osjecka TV

ŠEF Kolindine kampanje i osječko-baranjski župan Ivan Anušić gostujući jučer na Osječkoj televiziji izjavio je kako je čudo da je Kolinda uopće ušla u drugi krug.

"Bit ću vrlo, vrlo izravan. Ona je napravila čudo ulaskom u drugi krug. S obzirom na logistiku i sve što je imao Škoro, čudo je da je ušla u drugi krug. On je izgubio izbore na prvom sučeljavanju, tada je već bilo vidljivo da nije to to...", rekao je Anušić.

Komentirao je i njene savjetnike te ih okrivio za, kako je rekao, gafove pod navodnicima. "Njeni savjetnici su joj više štete napravili nego koristi, i sad i tijekom svih pet godina", rekao je.

Optužio je dio HDZ-ovaca da su igrali prljavu igru te da su Kolindu htjeli iskoristiti u borbi za unutarstranačke izbore. "Da sam to saznao na vrijeme, neke bih stvari drugačije odigrao", rekao je.

O Bandiću

"Odnos s Bandićem nije joj pomogao, to je sigurno. Ali ja o njemu neću sad reći ništa loše. Svi koji su u njega gledali kao svetinju, koji su mu iskakali iz džepova, sad govore protiv njega. On je u silaznoj putanji, njegov politički put završava. Nije sad problem napasti Milana Bandića."

Je li bila marioneta HDZ-a?

"Nikad nije bila marioneta HDZ-a."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara