Šeks: Pseudo i kvaziljevičari te dio medijske klike rade za tuđe interese u Hrvatskoj

Tekst: Z.J.
Foto: Drago Sopta / Cropix

NA ZAGREBAČKOM Jarunu je danas obilježena 21. godišnjica od osnivačke skupštine Hrvatske demokratske zajednice na kojoj je potpredsjednik te stranke Vladimir Šeks naglasio da je u Hrvatskoj trenutno na djelu "sve bezobzirniji i agresivniji scenarij nasrtaja i krivotvorenja uloge i djelovanja HDZ-a."

Premijerka Kosor u svojem se govoru osvrnula na gospodarsko stanje u zemlji te još jednom iskoristila prigodu i pozvala sindikate na pregovore o izmjenama Zakona o radu.

Šeks je još jednom naglasio da se u javnosti HDZ želi prikazati kao stranka koja šteti i opasna je za Hrvatsku. "Udružili su se pseudo i kvaziljevičari s dijelom medijske klike koja radi za tuđe interese, sluge tuđih gospodara", naglasio je Šeks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Sanaderu ni riječi

Prema Šeksovim riječima, velik broj "različitih djelatnika" na društvenoj sceni nastoji prikazati da je HDZ na svom početku bio odgovoran za krvavi raspad jugoslavenske državne krize te da su Franjo Tuđman i HDZ u dosluhu sa Slobodanom Miloševićem u Hrvatskoj prouzročili građanski rat, preonsi Jutarnji list.

"HDZ je bio odlučna snaga koja je ostvarila tri od četiri ključna cilja državne politike, od stvaranja i obrane države do međunarodnog priznanja te osiguranja suvereniteta i stabilnosti hrvatskog naroda", naglasio je Šeks.

Zanimljivo, za današnjega slavlja nitko od govornika nije spomenuo odbjeglog premijera Ivu Sanadera, dok je Jadranka Kosor nekoliko puta spomenula Franju Tuđmana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara