Sesvete: 24-godišnjak osumnjičen za bludne radnje nad maloljetnicama

ZAGREBAČKA policija jučer je uhitila 24-godišnjeg državljanina BiH zbog sumnje da je prije dva dana u Sesvetama počinio bludne radnje nad 15-godišnjom djevojkom, a sumnjiči ga se i da je ranije spolno općio s njezinom 14-godišnjom sestrom.

Policija je danas izvijestila da je kriminalističkom obradom utvrđeno da je 15-godišnja djevojka u subotu oko 13 sati došla pred susjednu kuću u Sesvetama i 24-godišnjeg susjeda zamolila da joj posudi zdjelu.

No, on ju je tada uhvatio za ruke, ugurao u kuću te u spavaću sobu, srušio na ležaj i nasilno je počeo dirati rukama po tijelu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se duže vrijeme nije vraćala, njezina mlađa sestra i mlađi brat osumnjičenog krenuli su za njom i u kući zatekli 24-godišnjaka na počinjenju bludnih radnji te su pozvali policiju.

Policija ga je nakon kriminalističke obrade osumnjičila i da je tijekom ovoga mjeseca u istoj kući spolno općio s 14-godišnjom sestrom oštećene, nakon što ju je, ponudivši joj da će je iz kafića otpratiti do njezine kuće, odveo u svoju kuću i s njom spolno općio.

Zbog sumnje da je počinio kaznena djela bludne radnje i spolni odnošaj s djetetom (budući da mlađa sestra tada još nije navršila 14 godina pa se smatra djetetom) osumnjičeni je jučer priveden istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara