Sharon iz bolnice izlazi u utorak, a dužnostima se vraća za nekoliko dana

IZRALESKI premijer Ariel Sharon koji se oporavlja od manjeg moždanog udara, svojim će se uobičajenim dužnostima vratiti za nekoliko dana, izvijestio je predstojnik njegova ureda Ilan Cohen, a liječnici najavljuju da će iz bolnice, u koju je primljen u nedjelju navečer, izaći u utorak.

"Sigurno će proći nekoliko dana prije nego što se premijer vrati punom 20-satnom radnom vremenu. U predstojećih će se nekoliko dana po naputku liječnika morati puno odmarati, a poslu će se vraćati postupno", kazao je Cohen.

Liječnici bolnice Hadassah nadomak Jeruzalema na konferenciji za novinare su izvijestili kako ne očekuju novi udar kod premijera Sharona već smatraju da će biti pušten iz bolnice već u utorak. "Premijer Sharon Izgleda dobro i dobro se osjeća. Nadamo se da ćemo ga iz bolnice pustiti sutra, a njegovo ćemo stanje nastaviti pratiti", rekao je direktor bolnice Hadassah dr. Yair Birenbaum.

Liječnici su također rekli da udar neće ostaviti nikakve trajne posljedice. Ariel Sharon podvrgnut je "opsežnim pretragama u nedjelju navečer i u ponedjeljak". Liječnici su također izvijestili da nisu pronašli nikakav "značajniji zdravstveni problem kod premijera".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara