Šibenik: Razbojnik zarezao ženu po licu zbog torbice, drugu udario ključem za autogume

Šibenik: Razbojnik zarezao ženu po licu zbog torbice, drugu udario ključem za autogume

Foto:

33-GODIŠNJI Riječanin osumnjičen je za četiri teška razbojstva na području Šibenika, za što mu je određen jednomjesečni istražni zatvor. Posebno brutalan bio je prema jednoj ženi, koju je zbog torbice nožem porezao po licu i ruci.

Razbojstva je počinio u razdoblju od 16. do 24. srpnja. Ženu koju je porezao po licu i ruci napao je u samom centru Šibenika.

Žrtvi je prišao s leđa te nožem prerezao naramenicu ženske kožne torbe. Potom je ženu bacio na tlo i porezao je nožem po licu i nadlaktici, piše sibenik.in. Torbu u kojoj je bilo otprilike dvije tisuće kuna zajedno s ostatkom plijena odnio je sa sobom.

Ostala tri razbojstva počinio je u trgovinama Djela i Studenca u Šibeniku i na Brodarici gdje je blagajnice napadao sprejem s nadražujućom tvari, a u jednom je slučaju opalio trgovkinju metalnim ključem za autogume.

Nakon što bi djelatnice samoposluga napao i ozlijedio, pokupio bi gotovinu iz blagajni.

Razbojnik je na šibenskom području koristio jedan aparatman za smještaj.

Osumnjičen je i za krivotvorenje. S tri automobila skinuo je registracije te ih postavio na svoj auto, koji je koristio za krađu goriva. S tuđim bi tablicama odlazio na benzinske postaje, gdje bi tankao benzin i potom bježao.

Odluka suca je da se nasilnog razbojnika na mjesec dana spremi iza rešetaka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara