šibenik - skup "čovjek, ključ uspjeha u turizmu"

Stručni skup "Čovjek, ključ uspjeha u turizmu", u organizaciji Hrvatske turističke zajednice, održan je danas poslijepodne u "Solarisu" pokraj Šibenika.

Skup je organiziran u sklopu projekta "Volim Hrvatsku", a kako je uvodno kazao Niko Bulić, direktor Glavnog ureda HTZ-a, projekti se okreću čovjeku koji je i korisnik i davatelj usluga u čemu treba postići ravnotežu.

"Gost mora biti zadovoljan sa svim što mu pružimo, no zadovoljan mora biti i turistički radnik koji s pravom očekuje naknadu za sve što je dao i ravnoteža između to dvoje naš je krajnji cilj. Optimum rezultata u turizmu možemo očekivati krajem ovoga desetljeća", kazao je Niko Bulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
On je također rekao da HTZ teži održivom razvitku turizma stavljajući čovjeka u prvi plan. "Da nije turizma, bili bismo obična mala zemlja, a s turizmom imamo šansu biti malo čudo. Toga mora biti svjestan svaki hrvatski građanin bez obzira na to radi li u turizmu", rekao je Bulić.

Sudionici skupa, turističko-ugostiteljski djelatnici Šibensko- kninske županije te studenti Visoke škole za turizam, slušali su dvije teme "Visoka tehnologija, visoki stupanj povezanosti - ključ profitabilnog odnosa između lokalnog stanovništva i turista" i "Gosti i zaposlenici: odnosi i interakcija".

(Hina)dfer vkn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara