"Sidom zaraženi beogradski manijak mojoj je prijateljici slomio vilicu jer se opirala silovanju"

"Sidom zaraženi beogradski manijak mojoj je prijateljici slomio vilicu jer se opirala silovanju"

Tekst: I.M.
Foto: Ilustracija

SRPSKI mediji otkrivaju sve više stravičnih detalja u slučaju beogradskog silovatelja koji je namjerno širio sidu. Prema riječima 23-godišnje Jelene Maksimović, manijak je napao njenu prijateljicu, a budući da se opirala silovanju, brutalno ju je pretukao, isjekao joj je lice i slomio vilicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojka je Pressu ispričala kako u početku nitko od njih nije vjerovao u priče o manijaku koji s fantomkom na glavi presreće svoje žrtve po Novom Beogradu: "Nisam mnogo razmišljala o tome, mislila sam da su to samo priče, a ne provjerene informacije. Nažalost, taj čovjek je ubrzo napao baš moju prijateljicu. Pokušao ju je silovati, odnosno natjerati je da ga oralno zadovolji. Ona se branila i tukla s njim pa joj je slomio vilicu. Srećom, uspjela je pobjeći, ali to što je proživjela je strašno. Bojimo se i da nije zaražena".

Podsjetimo, srpska policija je izvijestila kako je silovatelj uhićen početkom ljeta i kako postoji sumnja da je među žrtvama namjerno širio virus HIV-a. Silovao je i zarazio sidom najmanje 10 djevojaka. Policija još uvijek traga za svim žrtvama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara