Sin tajkuna Žužića u "corsu" se zabio sa 111 km/h i nije pokušao kočiti

SUDSKI vještak Ivan Bedeniković u razgovoru za Index je rekao kako je detalje svoga vještačenja danas predočio sutkinji karlovačkog Općinskog suda Elmi Kaleb Mamić. Nalazi vještačenja nalaze se u službenim sudskim spisima i kao takvi podliježu zaštiti podataka iz sudskog postupka.

Međutim, Bedeniković je ipak potvrdio podatke koji su objelodanjeni ubrzo nakon nesreće,  a prema kojima je sin tajkuna Žužića vozio brzinom od 111 km/h te prije udara u "opel corsu", u kojoj su se vozili Hrvoje Matijašić i Ružica Pavić, nije kočio.

Na mjestu nesreće nisu pronađeni tragovi kočenja, kaže sudski vještak potvrđujući nalaze prometne policije, te dodaje kako su jedino bili vidljivi tragovi struganja automobilskih kotača po asfaltu.

Na pitanje o famoznom vozaču skutera kojega je, kako je Žužić sam tvrdio, osumnjičeni pokušao izbjeći te se zbog toga zabio u "corsu" u kojoj je poginula Ružica Pavić, Bedeniković kaže kako je sutkinji iznio svoju tezu o tome, ali ju za trajanja postupka ne smije iznositi u javnost.

I.K.
Foto: Cropress

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara