Sinoć na zagrebačkom području teško ozlijeđeno četvero motorista

SINOĆ su se na zagrebačkom području dogodile dvije prometne nesreće u kojima je teško ozlijeđeno čak četvero motorista, izvijestila je PU zagrebačka.

Prva se nesreća dogodila oko 21.30 sati, u blizini Kvaternikovog trga, kad je 18-godišnjak, koji je bez položenog vozačkog ispita upravljao neregistriranim motociklom marke Cagiva Mito 125, na raskrižju s Maksimirskom i Domjanićevom ulicom, proletio kroz crveno svjetlo i prednjim dijelom motocikla naletio na prednju bočnu stranu Hode Civic, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojom je upravljao 29-godišnjak, koji je u raskrižje ušao dok je na semaforu bilo zeleno svjetlo. U nesreći su teško ozlijeđeni vozač i 18-godišnji putnik na motociklu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga se nesreća dogodila oko 22.30 sati, na autocesti Karlovac-Zagreb, kad je 46-godišnji vozač motocikla marke Kawasaki ER, zagrebačkih registracijskih oznaka, izgubio nadzor nad motorom. Kako navodi policija, motociklom je skrenuo na zaustavnu traku i ondje su on i 17-godišnja putnica na motociklu, zajedno s motociklom pali na bok i otklizali. Unatoč zaštitnim kacigama koje su oboje nosili, teško su ozlijeđeni i liječnička im je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica.

I.M.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara