Širenje HGK-a: "Kupujmo hrvatsko" na Facebooku i Twitteru

Screenshot: Facebook

HRVATSKA gospodarska komora odlučila se na svojevrsno "širenje djelatnosti" te je na društvenim mrežama Facebooku i Twitteru pokrenula službenu stranicu akcije "Kupujmo hrvatsko".

Iz HGK ističu kako su to učinili radi jačanja svijesti građana o važnosti kupovanja domaćih proizvoda, a posebno onih koji nose oznake "Hrvatska kvaliteta" i "Izvorno hrvatsko". Širenjem na Facebook i Twitter posebno se žele približiti mlađim potrošačima te ih educirati i informirati o kvalitetnim domaćim proizvodima, ali i potaknuti na stvaranje poduzetničke klime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radno mjesto sebi, baki i djedu mirovinu, a mami i tati bolju plaću"

Podsjećaju da najutjecajniji "made in" proizvodi na svijetu svoj uspjeh i kvalitetu duguju i potpori i privrženosti državljana svoje zemlje. "Danas, u vremenu kada vladaju elektronički mediji, HGK je, prepoznavši njihovu važnost, odlučio iskoristiti mogućnosti koje pružaju kako bi i putem tih kanala širio svijest i stvarao 'kulturu' hrvatskih proizvoda", pišu u priopćenju iz HGK.

"'Ako kupujete domaće proizvode, osiguravate radno mjesto sebi, baki i djedu mirovinu, a mami i tati bolju plaću", napisao je na Facebooku najmlađim čitateljima predsjednik HGK Nadan Vidošević.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara