Sisak: Policija utvrđuje okolnosti smrti 15-godišnjaka

POLICIJA na zahtjev Općinskoga državnog odvjetništva utvrđuje okolnosti smrti 15 godišnjeg dječaka Antonia Jukića, koji je u Općoj bolnici "Dr. Ive Pedišića" u Sisku 16. siječnja umro od bolesti akutne meningokokne sepse, priopćila je danas sisačko-moslavačka Policijska uprava.

Policija će nakon utvrđivanja svih okolnosti izraditi posebno izvješće i proslijediti ga Općinskom državnom odvjetništvu na daljnje postupanje.

Dom zdravlja Sisačko-moslavačke županije u Sisku, odgovarajući na pitanja novinara o optužbama roditelja preminulog dječaka Antonia Jukića da je Hitna medicinska služba u Sisku zakazala u tom slučaju, izvijestio je da je u toj zdravstvenoj ustanovi obavljen nadzor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nadzor nad stručnim radom Hitne medicinske pomoći u tom slučaju proteklih su dana obavili djelatnici Odjela zdravstvene inspekcije Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi. O slučaju postupanja Hitne medicinske pomoći raspravljalo je, kako je navedeno, i Stručno vijeće Doma zdravlja.

Nalazi i mišljenja o provedenom stručnom nadzoru bit će uskoro izrađeni i Dom zdravlja će tada o svemu pravodobno i službeno izvijestiti javnost, najavljeno je iz te županijske zdravstvene ustanove.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara