Škare-Ožbolt: Možda je del Ponte vidjela glumca na fotografiji iz Brela

VESNA ŠKARE-OŽBOLT u razgovoru za Radio 101 izjavila je kako na navodnoj fotografiji snimljenoj ovog ljeta u Brelima, koja prikazuje odbjeglog generala Gotovinu, možda "glumac koji je sličio Gotovini".

Podsjećamo, tjednik Nacional je prije nekoliko dana objavio informaciju da glavna haška tužiteljica Carla del Ponte posjeduje fotografiju snimljenu početkom kolovoza u Brelima pokraj Makarske, na kojoj je navodno general Ante Gotovina.

Nacional tvrdi da je premijer Sanadera zatražio od haške tužiteljice da mu dostavi fotografiju, ali ona je to odbila.

Ministrica pravosuđa Vesna Škare-Ožbolt u subotu je gostovala u emisiji "Intervju tjedna" na Radiju 101, gdje joj je postavljeno pitanje o navodnoj fotografiji te mogućnosti da je Ante Gotovina zaista boravio u Brelima.

Škare-Ožbolt se pozvala na izvješće tajnih službi, prema kojem Gotovina nije u Hrvatskoj, pa je dodala kako nije vidjela spornu fotografiju.

"U Zagvozdu je bila večer glumaca i navodno je među njima bio mladić koji jako sliči Gotovini. Možda je on otišao u Brela. Da je Gotovina bio u Brelima, to bi sigurno znala cijela Hrvatska." – kazala je ministrica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara