Skidanjem naočala razbojniku dala znak da krene u "akciju"

ZAGREBAČKA policija provela je kriminalističku obradu nad 30-godišnjakinjom i 34-godišnjakom koje se sumnjiči za pljačku sportske kladionice.

Maskirani muškarac je u kladionicu upao u petak oko 14.50 sati nakon što mu je pomagačica skidanjem naočala dala znak da je djelatnica (1987.) u kladionici sama.

Zaprijetio joj je pištoljem te je iz kladionice u Hribarovu prilazu odnio novac.

Dva i pol sata kasnije policija ih je legitimirala na parkiralištu u ulici Karela Zahradnika, gdje je kod osumnjičene pronađeno nekoliko novčanica u raznim apoenima i plastični pištolj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom su privedeni u policijsku postaju gdje je provedena kriminalistička obrada. Također, Istražni sud je izdao nalog za pretresom stana kojim se razbojnik koristi. Policija je u stanu pronašla odjeću koja odgovara opisu odjeće u koju je razbojnik bio odjeven tijekom razbojstva.

Policija je nakon obrade zaključila da je 34-godišnjakinja ušla u kladionicu te je, nakon što se uvjerila da unutra nema nikoga, izašla van i pri tom skinula naočale što je razbojniku bio znak da se u kladionici nalazi samo djelatnica.

Obije su dovedeni u Istražni odjel Županijskog suda u Zagrebu, navode u policiji.

I.K.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara