Škoro kaže da jedna vodeća stranka njegovim članovima već nudi pozicije

Škoro kaže da jedna vodeća stranka njegovim članovima već nudi pozicije
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

ČELNIK Domovinskog pokreta Miroslav Škoro kazao je u utorak da je jedna vodeća hrvatska stranka već počela nuditi članovima Domovinskog pokreta neke beneficije i pozicije kako bi prešli na njihovu stranu, ne želeći otkriti je li riječ o HDZ-u ili SDP-u.

"Čekamo sljedeću veliku aferu s kojom će napasti Domovinski pokret jer očito je da kad je voda u ušima, onda se događaju različite stvari, čak do te mjere se ide tako daleko da se nekim našim članovima i ljudima s liste nude određene pozicije i beneficije ne bi li prešli na drugu stranu”, kazao je Škoro na predstavljanju biračima u 6. izbornoj jedinici u Velikoj Gorici.

Od sinoć misli da ni Bernardić ne može biti premijer

Pozicije i beneficije članovima Domovinskog pokreta nudi jedna od vodećih stranaka u Hrvatskoj, i to u dalmatinskoj izbornoj jedinici, dodao je Škoro, ne želeći otkriti je li riječ o SDP-u ili HDZ-u.

"Mislim da je dobro da ja to znam i da oni znaju da ja znam”, rekao je Škoro, poručivši kako im neće uspjeti razbiti kompaktnost Domovinskog pokreta.

Komentirao je i jučerašnje suočavanje čelnika vodećih stranka Andreja Plenkovića i Davora Bernardića usporedivši ga s "Mozartovim tercetom s dvije trube i jednim mezzosopranom".

"Do jučer sam mislio da nikada ne bih podržao vladu u kojoj bi premijer nastavio biti Andrej Plenković i dalje to mislim, međutim od sinoć mislim da to ne može raditi ni Davor Bernardić”, kazao je Škoro nazvavši obojicu birokratima.

"Nećemo podržati nikakvu situaciju u kojoj bi bilo tko od tih birokrata bio premijer”, pojasnio je.

Kaže da je spreman za sučeljavanje

Kada je riječ o glasanju osoba u samoizolaciji, Škoro je kazao da ne bi bilo dobro da se regularnost izbora dovede u pitanje nekom ustavnom tužbom, dok je za otvaranje granice s Bosnom i Hercegovinom poručio da o tome trebaju odlučivati stručnjaci i u tome biti dosljedni.

Škoro je ponovio kako je on spreman za sučeljavanje u svakom trenutku s političkim protivnicima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara