Škoro o aferi WhatsApp: Njima je samo stalo do vlastitih pozicija

Škoro o aferi WhatsApp: Njima je samo stalo do vlastitih pozicija
Foto: Robert Anic/PIXSELL

MIROSLAV ŠKORO na Facebooku je komentirao aferu WhatsApp koja trese HDZ. 

"Hrvatski narod živi u strahu od političkih oligarhija koje su privatizirale državu i kontroliraju svaki aspekt života u njoj. Svakodnevno razgovaram s prestrašenim ljudima koji moraju paziti s kime se susreću u javnosti, na čije koncerte odlaze i koga od političkih aktera podržavaju.

Posljednji slučaj s članovima HDZ-a, koji su subjekti javnog linča i disciplinskih postupaka zato što imaju drukčije ideje od stranačkog vrha, potvrđuje da je naša Hrvatska oteta narodu i da su nas kvazielite lišile slobode govora i mišljenja", napisao je predsjednički kandidat Miroslav Škoro u objavi na Facebooku.

Kršenje slobode govora

Dodao je kako HDZ izbacivanjem ljudi i kršenjem slobode govora "spašava ugled stranke dok istodobno mirno promatra kako propada baraka u Savskoj u kojoj je stranka stvorena".

"Eto, koliko im je stalo do stranke, njezina ugleda i nasljeđa dr. Franje Tuđmana! Njima je stalo samo do vlastitih pozicija i žele ih sačuvati izbacivanjem neistomišljenika. Kad postanem predsjednik države, svojim ću autoritetom stati u zaštitu slobode govora i unutarstranačke demokracije u svim našim strankama", zaključio je decidirano Škoro. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara