Škoro se javio videoporukom: Nakon ovog više ništa neće biti isto

Škoro se javio videoporukom: Nakon ovog više ništa neće biti isto
Foto: Facebook

PREDSJEDNIK Domovinskog pokreta Miroslav Škoro poručio je da će njegova stranka učinkovito raditi na rješenjima za gospodarsku krizu koja čeka Hrvatsku zbog epidemije, ističući da nakon krize više ništa neće biti isto, pa ni politička scena.

Obilježavajući mjesec dana od osnivanja pokreta, koji od Ministarstva uprave još čeka na registraciju kao političke stranke, Škoro je putem Facebook profila naveo kako su članovi njegove stranke ljudi iz realnog sektora koji znaju naći rješenja, iako će podnijeti najveći teret gospodarskog oporavka.

Istaknuo je kako nitko ne zna koliko će kriza potrajati, da se hrvatski narod u povijesti prilagodio i na teže uvjete, pa će i na ove, a "Domovinski pokret će snažno, odlučno i učinkovito djelovati u rješenjima dosad neviđene gospodarske krize koja nas čeka".

Članstvo je pozvao da fizički razdvojenost zbog krize nadomjesti komuniciranjem preko modernih tehnologija i alata, da budu strpljivi, čuvaju sebe i svoje obitelji te pomažu jedni drugima jer će kriza proći.

"Proći će ova nevolja i siguran sam da nakon nje više ništa neće biti isto, pa ni politička scena", naglasio je Škoro.

Dodao je da Demokratski pokret ozbiljno ugrožava "korupcijom i stranačkim interesima umreženu trgovačku ekipu uhljeba" te izrazio uvjerenje da će brzo biti riješena "birokratska prepreka" kako bi taj pokret bio registriran kao politička stranka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara