Škoro se ruga Kolindi i Milanoviću

Škoro se ruga Kolindi i Milanoviću
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

PREDSJEDNIČKI kandidat Miroslav Škoro osvrnuo se na Facebooku na poziv Zorana Milanovića upućen Kolindi Grabar-Kitarović za predizborno sučeljavanje te istaknuo kako onaj tko želi biti hrvatski predsjednik ne smije bježati od toga.

"S radošću ću se odazvati svakom sučeljavanju s gospođom Grabar-Kitarović i gospodinom Milanovićem", napisao je Škoro.

Dodao je kako se nada se da će aktualna predsjednica dobiti dozvolu premijera da se odazove ovom izazovu.

"Ovom prigodom javno upućujem zamolbu organizatorima da sučeljavanja budu iza podne, da se gospodin Milanović stigne razbuditi, a njega molim da svakako ponese ugovore s klijentima s kojima je radio posljednje tri godine", ironično se Škoro obratio Milanoviću.

Dodao je kako nema skrivanja iza poslovne tajne jer hrvatska javnost mora znati jesu li oni koji su financirali gospodina Milanovića, nakon što je prestao biti premijer, vraćali neke stare dugove ili su pak u njega ulagali za slučaj da pobijedi na predsjedničkim izborima.

"Ovih dana otvorila se tema predizbornih sučeljavanja. Onaj tko želi biti hrvatski predsjednik ne smije bježati od toga.

S radošću ću se odazvati svakom sučeljavanju s gospođom Grabar-Kitarović i gospodinom Milanovićem. Nadam se da će aktualna predsjednica dobiti dozvolu premijera da se odazove ovom izazovu. Ovom prigodom javno upućujem zamolbu organizatorima da sučeljavanja budu iza podne, da se gospodin Milanović stigne razbuditi, a njega molim da svakako ponese ugovore s klijentima s kojima je radio posljednje tri godine. Nema skrivanja iza poslovne tajne jer hrvatska javnost mora znati jesu li oni koji su financirali gospodina Milanovića, nakon što je prestao biti premijer, vraćali neke stare dugove ili su pak u njega ulagali za slučaj da pobijedi na predsjedničkim izborima", napisao je Škoro.

Milanović pozvao Kolindu na sučeljavanje

Predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović pozvao je u srijedu aktualnu predsjednicu i HDZ-ovu kandidatkinju Kolindu Grabar-Kitarović na sučeljavanje i to "sada, a ne dva dana prije izbora".

"Pozivam Kolindu Grabar-Kitarović na sučeljavanje i to sada, a ne dva dana prije izbora. Umjesto pjevanja, skrivanja iza stranačkih skuta i bježanja od medija i javnosti, neka pokaže odgovornost i sučelimo se pred svim ljudima u Hrvatskoj. To je demokratski standard društva kojem želimo pripadati", napisao je Milanović na svojoj službenoj Facebook stranici.

Predsjednica Grabar-Kitarović za sada još nije službeno komentirala Milanovićev poziv na sučeljavanje. Neki mediji prenose neslužbene izjave iz njezina kruga prema kojima se predsjednica nema razloga sučeljavati s obzirom na to da ni Milanović ni Škoro još nisu sakupili po deset tisuća potpisa pa prema tome nisu službeni kandidati niti je kampanja započela.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara