Slavonsko-brodska policija zaplijenila više od sedam kilograma marihuane

DJELATNICI Policijske uprave brodskoposavske na području Slavonskog Broda otkrili su i zaplijenili više od sedam kilograma marihuana, oko 200 grama hašiša i 439 tableta ecstasyja, što je najveća zapljena droge u ovoj godini na području Brodskoposavske županije.

PU brodsko-posavska na današnjoj konferenciji za novinstvo izvijestila je da je na temelju naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, 14. veljače u 11,20 sati u Ulici sv. Lovre u Brodu zaustavljen i pretražen osobni automobil kojim je upravljao K.G. (24) iz Slavonskog Broda.

U prtljažniku su pritom pronađene četiri PVC vrećice sa šest i pol kilograma marihuane.

Nakon kriminalističke obrade policija je pronašla još kilogram i 271,3 grama marihuane te 196,8 grama hašiša i 439 tableta ecstasyja.

Voditelj Odsjeka kriminalističke policije PU brodsko-posavske Boris Janča istaknuo je da je droga, čija se vrijednost na tržištu procjenjuje na oko 100.000 kuna, bila namijenjena brodskom tržištu. Dodao je kako se pretpostavlja da potječe iz BiH.

Brođani K.G. i T.V., kod kojih je pronađena, nisu do sada bili poznati policiji kao preprodavači ili ovisnici. Obojica su uhićena zbog osnovane sumnje da su počinili kažnjivo djelo zloporabe opojnih droga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara