Smart Plan za Algebrinu MBA školarinu, uz čak 22.500 kn uštede

Smart Plan za Algebrinu MBA školarinu, uz čak 22.500 kn uštede
Foto: PR

MI znamo da vaša karijera, napredovanje i profesionalni razvoj ne mogu čekati bolja vremena. Osmislili smo zato Smart Plan koji vam omogućuje da upišete MBA e-Leadership studij uz najpovoljniju cijenu, uz čak 22.500 kn popusta na školarinu!

Svima je jasno da bez pametnog korištenja mogućnosti koje nosi primjena digitalnih tehnologija nema dugoročnog rasta ni u jednom sektoru poslovanja. Algebra MBA e-Leadership tim toga je svjestan od samih početaka. Strukturu tradicionalnog MBA studija nadogradili smo zato  stjecanjem liderskih i poslovnih kompetencija koje podrazumijevaju unapređenje poslovanja korištenjem mogućnosti digitalnih tehnologija.

Ne bez razloga studij razvijamo u suradnji sa predavačima sa Kelley School of Business (Indiana University), jedne od vodećih svjetskih poslovnih škola koja djeluje još od 1920. Dragocjeno iskustvo koje Kelley School of Business ima u stvaranju i korištenju online sadržaja rezultiralo je time što je baš njihovo online izdanje studija ove godine dobilo prestižnu titulu najboljeg MBA online studijskog programa u SAD. 

Ključne karakteristike Algebrinog e-Leadership MBA programa su interaktivnost, koju postižemo pažljivim odnosom individualnih i timskih zadataka, te poslovne simulacije i konkretni projektni zadaci. Već kratak uvid u modul Leading & Managing People koji izvode profesori Keith Dayton i Scott Whiteford, te dodatni komentar našeg studenta Ivana Mrvoša, upoznat će vas s atmosferom, očekivanjima i postignućima našeg studija. Više o iskustvima naših alumnija saznajte putem njihovih blog crtica.   

Algebrin e-Leadership MBA nije samo studij, nego i mjesto istraživanja i inovacija. S partnerima iz Ernst&Young pokrenuli smo tako istraživanje o digitalnoj transformaciji hrvatskih poduzeća u vrijeme pandemije. Prikupljanjem i analizom velike količine relevantnih podataka shvatit ćemo bolje utjecaj ove krize i na buduće poslovne aktivnosti. Aktualne i životne teme poput ove postaju uvijek i dio predavačkih materijala na našem MBA studiju! 

Razmišljate li o razvoju svoje karijere i u ova zahtjevna vremena, pozivamo vas da napravite prvi korak. Informirajte se o e-Leadership MBA programu preuzmite naše brošure, kontaktirajte nas! Vjerujemo da ćemo u razgovoru i pomoću našeg Smart Plana naći najbolje rješenje za vas. 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?