ŠOKANTNA SNIMKA Djevojka u SAD-u izravno prenosila kako joj policajac ubija dečka

ŠOKANTNA SNIMKA Djevojka u SAD-u izravno prenosila kako joj policajac ubija dečka

Screenshot: YouTube

NOVI šokantni slučaj policijskog nasilja stiže iz SAD-a, točnije iz Minnesote.

"Policajac nas je zaustavio zbog razbijenog stražnjeg svjetla, a svjetlo uopće nije bilo razbijeno", priča Diamond Reynolds.

Stvari su se uskoro otele kontroli, a cijela je situacija završila tragično nakon što je upucan Philando Castile.

Dok Philando Castile obliven krvlju umire, Diamond Reynolds gleda izravno u kameru i objašnjava situaciju. Na snimci se vidi i ruka policajca koji drži pištolj.

Iako se u zadnje vrijeme pojavilo mnoštvo snimki policijskog nasilja, ova je drugačija jer je djevojka sve izravno prenosila na internetu.

"Rekao je policajcu da ima oružje i da će posegnuti za novčanikom, a policajac ga je samo upucao u ruku", rekla je Reynolds u izravnom prijenosu na Facebooku u srijedu navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na stražnjem sjedalu automobila u trenutku incidenta nalazila se njena 4-godišnja kćer.

Dok ona priča, kraj nje leži Castile obliven krvlju. Na snimci se čuje i policajac, čije se lice ne vidi, kako govori djevojci da drži ruke tako da ih može vidjeti.

"Rekao sam mu da se ne miče, rekao sam mu da ne poseže rukama", čuje se policajac kako objašnjava.

"Molim te Bože, nemoj mi to reći. Molim te Isuse, nemoj mi reći da je umro. Molim vas gospodine policajac, nemojte mi reći da ste mu to napravili. Ispalili ste četiri metka u njega. Samo je želio pogazati vozačku i prometnu dozvolu", govori šokirana djevojka u kameru.

Naposljetku su i djevojka i njena kćer udaljene policijskim automobilom, a ovo je slučaj koji će sasvim sigurno još jednom podići puno prašine u američkoj javnosti.

Upozoravamo vas da je snimka šokantna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara