Specijalci spriječili samoubojstvo 27-godišnjaka

PRIPADNICI specijalne policijske jedinice "Alfe" spasili su sinoć 27-godišnjaka koji se pokušao ubiti u automobilu tako što je na ispušnu cijev spojio crijevo usisavača i sproveo ju u kabinu vozila, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Specijalci su sinoć oko 21,30 sati prilikom redovite obuke unutar Policijske akademije u Svetošimunskoj ulici iza južne ograde Akademije primijetili parkirani "ford focus", zagrebačkih registarskih oznaka.

Motor automobila bio je u pogonu, a na ispušnu cijev bilo je priključeno crijevo usisavača. Drugi kraj crijeva bio je sproveden u kabinu automobila u kojem je sjedio nepoznati muškarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kada su se policajci približili vozilu muškarac je iz unutarnjeg pretinca izvadio nož s namjerom da se ubije, no tada su trojica specijalaca po naredbi zapovjednika razbili stakla, otvorili vrata i na silu izvukli muškarca iz vozila.

Policajci su pozvali liječničku pomoć jer je muškarac bio vidno rastrojen i u polusvjesnom stanju. Nakon toga je prevezen u bolnicu, gdje je zadržan na liječenju zbog psihičke rastrojenosti i, kako se otkrilo, predoziranja većom količinom lijekova, kažu u policiji.

Policija nije otkrila identitet muškarca niti razloge zbog kojih se pokušao ubiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara