Spektakularna pljačka "Pink Panthera" u Beogradu: Džipom razvalili vrata i pokupili skupocjene satove

Foto: Ilustracija

PRIPADNICI svjetski poznate pljačkaške skupine "Pink Panther" izveli su još jednu spektakularnu pljačku, ovoga puta u Beogradu.

Tamo su u noći s nedjelje u ponedjeljak, oko četiri sata ujutro, iz luksuznog butika "Identico" odnijeli oko 80 skupocjenih satova čija se vrijednost procjenjuje na 700.000 eura, javlja srpski Press.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijela akcija imala je filmski štih. Provalnici su prvo skautirali okolinu bi se uvjerili da nema policije, a zatim su na čelična vrata prodavaonice zakačili lance i vezali ih za džip. Pod punim gasom džip je uspio iščupati sigurnosna čelična vrata, nakon čega su dvojica provalnika razbila i unutrašnja staklena vrata i krenula u akciju.

Jedan je imao kacigu, a drugi fantomku, te su obojica imali rukavice i narančaste prsluke koji podsjećaju na radnika gradske čistoće. Razbili su nekoliko vitrina, pokupili skupe satove, a zatim sjeli u džip koji ih je čekao ispred ulaza i pobjegli. Čitava akcija trajala je svega tri minute. Zanimljivo je i kako nitko od susjeda nije ništa čuo ni prijavio, iako se sve odvijalo u užem centru Beograda.

Čitavu akciju snimile su nadzorne kamere, a policija je njihovim pregledom utvrdila kako su pljačku evidentno počinili profesionalci. Pressov izvor tvrdi kako je prilično izvjesno da je riječ o pljačkašima iz grupe "pink Panther", jer čitava izvedba neumoljivo podsjeća na njihove pljačke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara