Splićanina propucao susjed: Vidio sam pištolj, ali bilo je kasno. Pao sam

Splićanina propucao susjed: Vidio sam pištolj, ali bilo je kasno. Pao sam
Ilustracija: Luka Stanzl/PIXSELL

U SPLITU je jučer rano poslijepodne došlo do pucnjave. Policija je dojavu o pucnjavi dobila oko 14:40 sati. Pucnjava se dogodila u Mosećkoj ulici.

Iz vatrenog oružja propucan je 38-godišnjak, i to u stubištu stambene zgrade. Muškarac je propucan u predjelu trbuha.

"Policiji sam prije dva mjeseca prijavio da mi je netko propucao svjetlo na automobilu i rekao sam kako sumnjam da je to moj susjed P. Ć., ali kao što se vidi, oni to nisu ozbiljno shvatili", kazao je propucani Leo Krstulović, piše Slobodna Dalmacija.

Radio buku u stanu pa onda upucao susjeda

Kao osoba koja je pucala u njega uhićen je upravo P. Ć. za kojega je Leo Krstulović kazao policiji kako misli da mu je on propucao svjetlo na vozilu. Otac troje djece ranjen je nakon što je u subotu oko 14:40 sati, po tko zna koji put upozoravao P. Ć.-a, susjeda iz stana do svoga, da prestane s bukom.

"Čulo se lupanje kao da macom tuče, to je bilo nepodnošljivo, subota dva popodne, a nitko mira nema. Otišao sam mu na vrata stana i kucao, on nije htio otvoriti. Kazao sam naglas: “Znam da si unutra, prestani više s tom bukom!” Otišao sam tada van zgrade na parkiralište uzeti rokovnik iz automobila. Kada sam se vratio u zgradu i popeo se stepeništem na naš kat, oko dva metra ispred ulaza u moj stan vidio sam kako je on odškrinuo vrata svog stana. Ugledao sam pištolj, ali bilo je kasno. Ispalio je metak i zatvorio vrata stana. Uspio sam pozvoniti ženi na vrata, pao sam na pod s nesnosnim bolovima u trbuhu, sjećam se da mi je susjed pomagao dok je došla hitna pomoć", ispričao je Leo Krstulović svom puncu Teu Živkoviću koji ga je posjetio u nedjelju ujutro u bolnici, prenosi Slobodna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara