Splitska policija traga za napadačima na 19-godišnjeg francuskog turista

SPLITSKA policija traga za više nepoznatih mladića koji su u utorak rano ujutro presreli, pretukli, a potom i opljačkali 19-godišnjeg Francuza. Prema priopćenju Policijske uprave splitsko-dalmatinske, mladi je Francuz u napadu lakše ozlijeđen.

19-godišnjak se u društvu jednog svog vršnjaka jučer oko 3 sata ujutro šetao Starim Pazarom u Splitu. U jednom trenutku s leđa su im prišli nepoznati mladići koji su na engleskom jeziku od oštećenog Francuza zatražili novac.

Prijatelj mladog Francuza je čim je vidio da bi moglo biti problema pobjegao, a oštećeni je mladić najprije oboren na zemlju nakon čega je dobio nekoliko udaraca po glavi i tijelu.

Nakon toga su napadači otvorili ruksak iz kojeg su ukrali mobitel, te su mladom Francuzu iz džepa ukrali novčanik s osobnom iskaznicom, bankovnom karticom i novcem. Potom su pljačkaši pobjegli, a mladić je slučaj prijavio policiji.

Nakon pružene liječničke pomoći utvrđeno je da 19-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede (nagnječenje oka i hematom spojnice oka).

Potraga za počiniteljima ovog napada još traje.


I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara