Sporazum vukovarsko-srijemskog SDP-a i HSS-a

Predsjednici županijskih organizacija SDPa i HSSa Vukovarskosrijemske županije Branko Tušek i Zdravko Kelić potpisali su danas Sporazum o utvrđivanju zajedničkog nastupa na lokalnim izborima za Županijsku skupštinu Vukovarskosrijemske županije.

"Sporazum nije uperen protiv nikoga. Želimo njime napraviti jedan novi demokratski iskorak u županiji i afirmirati neke nove vrijednosti i ideje", ocijenio je predsjednik vukovarsko-srijemskog SDP-a Branko Tušek.

Prema njegovim riječima, taj Sporazum "otvara vrata i drugim političkim strankama i nestranačkim osobama da se pridruže SDP-u i HSS-u u zajedničkim naporima da kroz lokalne izbore pridonesu političkim promjenama u najistočnijoj hrvatskoj županiji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Predsjednik vukovarsko-srijemskog HSS-a Zdravko Kelić rekao je kako je Sporazumom predviđeno formiranje zajedničke izborne liste za Županijsku skupštinu na kojoj će kandidati HSS-a i SDP-a biti zastupljeni podjednako.

U Vukovarsko-srijemskoj županiji na vlasti se od prošlih lokalnih izbora nalazi koalicija koju čine HSS, SDP, DC, SDSS i HSLS.

(Hina) xzdra ymć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara