Srbin u Kambodži prebio ugostitelje pa pokušao zapaliti restoran

Srbin u Kambodži prebio ugostitelje pa pokušao zapaliti restoran

Foto: sihanoukville-cambodia 

SRBIN Miloš Mićević uhićen je u Kambodži zbog fizičkog napada i pokušaja paljevine, piše Khmertimes. Sud mu je odredio zadržavanje u pritvoru.
 
"37-godišnji Mićević, koji u Kambodži radi kao vozač turističkog čamca, napao je 36-godišnjeg Chhorn Sorya, vlasnika Jungle Bara i 30-godišnjeg zaposlenika Phorna Rithyja, jer su mu odbili poslužiti pizzu prošli utorak", kazao je Pol Phosda, šef policije u gradu Sihanoukville. 
 
Nakon što ih je napao i obojicu premlatio, Mićević je restoran polio benzinom i pokušao cijeli objekt spaliti.
 
U restoranu više nije bilo sastojaka za pizzu
 
Šef lokalne policije kazao je kako u restoranu u vrijeme kad je Mićević zatražio obrok više nije bilo sastojaka za pripremu pizze te da je došlo do nesporazuma koji je doveo do verbalnog, a onda i do fizičkog obračuna. 
 
Mićević je, nakon svega što je učinio, dvojicu premlaćenih muškaraca optužio za diskriminaciju, priopćeno je iz policije.
 
"Došao je vrlo kasno i zatražio pizzu. Nije ju mogao dobiti jer kuhinja više nije radila. Kad je vidio druge goste u pizzeriji da jedu, počeo je optuživati zaposlene za diskriminaciju. Nedugo nakon toga, napao je vlasnika i zaposlenika restorana i pokušao cijeli objekt spaliti nakon što je po njemu sipao benzin", priopćeno je iz policije. 
 
Hitna intervencija spasila je objekt od potpunog spaljivanja
 
U priopćenju se dodaje i kako je jedino hitna intervencija vatrogasaca i policije spriječila potpuno uništavanje objekta. Kol Phally, šef policijskog odjela za kaznena djela, potvrdio je da je Mićević optužen za napad i uhićen u srijedu. 
 
"Optužen je za napad i premlaćivanje dvije osobe te za pokušaj podmetanja požara i spaljivanja cijelog objekta. Ima sreće što je vatra zaustavljena na vrijeme", dodao je Phally.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara