Srpska turbo folk zvijezda uhićena na granici u ukradenom Audiju

GOGA SEKULIĆ, srpska turbo folk pjevačica, kod nas poznata kao prijateljica odbjeglog Ice Matekovića, uhićena je u ponedjeljak oko 20,20 sati na prijelazu Tovarnik kada je s ukradenim Audijem A4 Quattro pokušala napustiti Hrvatsku.

Policajcima je pjevačica bila sumnjiva jer je u automobilu talijanskih registracijskih oznaka pokušala prijeći granicu koju uglavnom koristi lokalno stanovništvo, i to u vrijeme kad je na njoj bila gužva, piše Jutarnji list. 

Krađa Audija je prije destak dana prijavljena koprivničkoj policiji, a automobil je na šasiji je imao krivotvoreni broj. Automobil će ostati na parkiralištu koprivničke policijske postaje dok se ne ustanovi tko je vlasnik.

Policija treba otkriti je li pjevačica dio krijumičarskog lanca ili je samo kupila ukradeni Audi.

Kako je Goga Sekulić isti dan oko 14 sati viđena u jednom kafiću u centru Beograda s koferom u ruci, postoji teoretska mogućnost da je do Italije došla koristeći neki manje frekventni granični prijelaz, te Audi, za kojeg u policiji vjeruju da je ukraden u jednoj zemlji Europske unije, preuzela u Hrvatskoj.

Sekulić je hrvatskoj javnosti poznata jer je ove zime s bjeguncem Matekovićem bila na skijanju u austrijskom St. Jakobu. Srbijanska "pevaljka" opravdala se da se slučajno našla u zimovalištu dok je Mateković sa suprugom i djecom boravio u jednom apartmanu. Podsjetimo, Mateković je nepravomoćno osuđen za otmicu sina generala Vladimira Zagorca, a naša policija ima saznanja da je viđen u Beogradu. Navodno je u tom gradu na njega pokušan i atentat.

28-godišnju Gogu Sekulić srbijanski mediji dovode u vezu s ljudima iz podzemlja, a njezina je folk karijera poznatija po skandalima nego po pjesmama koje pjeva.

Ljubiteljica je ludog noćnog života, brzih automobila i  po vožnji skutera na crnogorskim plažama. Poznata je i po medijskom ratu sa svojom nekadašnjom prijateljicom, također pjevačicom, Jelenom Karleušom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara