Srpski glumac Boris Isaković ozlijeđen u eksploziji bombe postavljene ispod automobila

Tekst: I.Kri.
Foto: blic.rs

U EKSPLOZIJI automobila u Novom Sadu u Srbiji jutros je ozlijeđen srpski glumac Boris Isaković. Nesreća se dogodila kada je svojim automobilom krenuo na probu predstave u Beogradu.

U nesreći je glumac lakše ozlijeđen te mu život nije u opasnosti. Ognjen Kelečević iz Kliničkog centra Vojvodina izjavio je kako je Isakovićevo zdravstveno stanje stabilno, pišu srpski mediji.

Vade mu šrapnele iz tijela

Radio Novi SAD je objavio da je eksploziju izazvala naprava podmetnuta ispod Isakovićevog automobila, a to je potvrdila i glasnogovornica novosadske policije Mileva Tošić. "Na licu mjesta su forenzičari i stručnjaci za eksplozivne naprave", kazala je Tošić. 

Glasnogovornica Kliničkog centra Vojvodine Gordana Umićević kazala je da je Isaković trenutno u operacijskoj dvorani na vađenju tri šrapnela koja su mu ostala u tijelu. Isaković se 1966. godine rodio u Novom Sadu, a bio je stalni član Srpskog narodnog kazališta u tome gradu. Od 2000. godine je samostalni umjetnik, a profesor je i glume u Novom Sadu. U braku je s glumicom Jasnom Đuričić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara