"Srpski Tyson" drugom učeniku pod odmorom odgrizao dio uha

Foto: Blic 

U STILU Mikea Tysona u boksačkom meču s Evanderom Holyfieldom srpski srednjoškolac iz Niša tijekom odmora je svome kolegi odgrizao dio uha.

Nesretni 15-godišnjak je nakon incidenta odmah prevezen u bolnicu gdje je završio na operaciji. Dr. Bojan Marinković, koji je dječaka operirao, rekao je Blicu da je dio odgrizenog uha kasnije doneseno u bolnicu, ali ga nisu mogli prišiti ozlijeđenom učeniku.

Udario ga bez razloga

"Dječaku je otkinuto između polovice i trećine donjeg dijela uha, a dio koji je donijet sat vremena kasnije nismo mogli prišiti jer je bio uprljan pijeskom i drugim nečistoćama pa bi bio veliki rizik od infekcije", kazao je Marinković.

Otac dječaka je kazao da je njegov sin napadnut bez razloga kada si je otišao kupiti hranu za vrijeme velikog odmora. "Kada se vraćao, susrela ga je grupa starijih učenika. Jedan od njih ga je pitao 'što ga gleda' i udario bez razloga. Iako se moj sin nije želio tuči, on ga je zgrabio i odgrizao mu dio uha", kazao je otac i upitao se gdje je bio školski policajac i profesori tijekom odmora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara