Stanislav Antić na HTV-u predstavio program nezavisne liste za 9. izbornu jedinicu

Nositelj nezavisne liste za 9. izbornu jedinicu Stanislav Antić večeras je, predstavljajući na HTVu svoj izborni program, rekao kako će se zalagati za produktivno zapošljavanje, posebno u turizmu, poljoprivredi i metaloprerađivačkoj industriji. L

Založit će se, kako je kazao, za funkcioniranje pravne države jer, smatra, jedino pravna država može potaknuti gospodarski razvoj države i privući strane investitore.

Ocjenjuje da je nužno iskorijeniti korupciju, posebno u državnim službama, te vratiti dug umirovljenicima i u idućih deset godina povećati im mirovine kako bi one, umjesto sadašnjih 43 posto, dosegnule između 56 i 58 posto prosječne plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Na taj bi način ispravili goleme nepravde učinjene umirovljenicima koji su podnijeli glavni teret u proteklih deset godina. Većina njih ne može čekati još deset godina jer će mnogi biti u raju gdje nema adresa na koje se može isporučiti mirovine", rekao je nositelj nezavisne liste za 9. izbornu jedinicu Stanislav Antić.

Posebno će se, kaže, založiti za racionalizaciju državne uprave i ukidanje privilegija političarima, a put ka gospodarskom razvoju vidi u jačanju malog i srednjeg poduzetništva.

(Hina) tr/ibob sp

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara