Stanković se oglasio o papirima koje je Bernardić pokazivao Plenkoviću

Stanković se oglasio o papirima koje je Bernardić pokazivao Plenkoviću
Foto: RTL, Screenshot: Facebook

ALEKSANDAR STANKOVIĆ, voditelj emisije Nedjeljom u 2, oglasio se povodom papira koje je Davor Bernardić pokazivao premijeru Andreju Plenkoviću tijekom sučeljavanja na RTL televiziji.

> Pogledajte rezultate ankete o sučeljavanju. Tko vam je bio bolji?

U jednom trenutku sučeljavanja Bernardić je tražio još jedan u nizu papira sa snopa koji je donio u emisiju, a Plenković ga je upitao je li ga Maja Sever, novinarka HRT-a, pripremala za sučeljavanje. 

“Ova je vlada učinila toliko dobra za razliku od vaše. Zar je vas Maja Sever spremala za emisiju?” rekao je Plenković Bernardiću koji je tražio papir.

Stanković je objavom na Fejsu poručio da "nije u redu što se Bernardić nije odazvao pozivu za gostovanjem jer su njemu i njegovim kolegama iz Nu2 neke druge tablice ostale neiskorištene".

"U debati na konkurentskoj televiziji obilno se koriste podaci koje smo prezentirali u emisiji kada je gost bio Andrej Plenković. Čak je i logo emisije Nu2 više puta bio u prvom planu i to je sasvim u redu. Nije u redu samo što se Davor Bernardić nije odazvao pozivu za gostovanjem jer su nam neke druge tablice ostale neiskorištene", napisao je Stanković na Fejsu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara