Stanovnici srpskog sela uhvatili pedofila i ubojicu pa ga istukli motkama i šipkama

Tekst: L.J.
Foto:

SRPSKA policija uhitila je jučer 52-godišnjeg Mladena Ogulinca iz Starih Ledinaca kod Novog Sada jer je silovao i ubio 8-godišnju M.J. Policija je ubojicu i pedofila uhitila kraj njegove kuće.

Bijesni mještani pronašli su monstruma, opkolili ga i potom ga tukli motkama i šipkama, piše Press. Pripadnici policije jedva su obuzdali stanovnike sela da ga ne ubiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Potjera za Mladenom Ogulincem trajala je više od 20 sati. Za monstrumom koji je najprije silovao pa zadavio djevojčicu iz susjedstva tragali su gotovo svi stanovnici Starih Ledinaca i pripadnici policije sa psima tragačima. Kada su ga napokon uhvatili, na monstruma se sručio bijes seoskih mještana.

Udarali ga čim su god stigli

Prema riječima očevidaca, udarali su ga šakama, rukama, nogama, motkama i šipkama, a jedan od mještana pozvao je i oca djevojčice. U to su stigli policajci te ga spasili u posljednji trenutak. Monstrum je navodno samo jednom uzviknuo: "Joj, nemojte", a zatim zašutio.

Mladen Ogulinac otišao je u subotu prijepodne u kuću u kojoj živi djevojčica sa svojim 4-godišnjim bratom. Njihovi su roditelji tada bili na poslu i djeca su bila zaključana, ali je Ogulinac znao gdje stoji ključ te otključao vrata. Odveo je djevojčicu u svoju kuću i silovao je. Potom joj je stavio maramicu na usta i ugušio je. Nakon toga pobjegao je u šumu, a tri sata kasnije u njegovom je dvorištu otac djevojčice pronašao njezino tijelo.

Uhićeni je radio kao pekar, a prije desetak godina bio je osumnjičen za silovanje. Radi se o psihičkom bolesniku koji je liječen i ranije. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara