Stanovnik Banatskog Dvora pokušao silovati 93-godišnjakinju

31-GODIŠNJI Novica Kešelj uhićen je zbog sumnje da je 25. prosinca pokušao silovati 93-godišnju staricu iz Banatskog Dvora. Kako piše beogradski Kurir, Kešelja je policija uhitila u ponedjeljak nakon što je priznao pokušaj silovanja, braneći se da je bio pijan.

Kešelj je, prema policijskoj zabilješci, u nedjelju oko 23 sata došao u kuću 93-godišnje M.Š. za koju je znao da je slabijeg zdravstvenog stanja i da živi sama. Znao je i da slabije čuje te se, piše Kurir, uvukao u njenu kuću i nasrnuo na ženu.

Ona je tek tada primijetila da se Novica nalazi u kući. Kešelj je navodno pokušao skinuti dio odjeće s nje u namjeri da ju siluje. Starica se rukama branila od napadača, koji ju je nakon toga snažno izudarao po glavi i tijelu.

Kurir u zrenjaninskoj bolnici, u koju je starica primljena nakon napada, doznaje kako je M.Š. bila potpuno pretučena te su joj utvrđene brojne ozljede po glavi.

Nakon pružene liječničke pomoći starica je puštena kući, dok je Kešelj u ponedjeljak uhićen i odveden pred istražnog suca Okružnog suda u Zrenjaninu. U istrazi je najprije negirao napad na
93-godišnjakinju, da bi naknadno priznao nedjelo tvrdeći da je to učinio dok je bio pijan.

Sudac je Kešelju odredio 30-dnevni pritvor, a liječnici zrenjaninske bolnice žele nedvojbeno utvrditi je li možda došlo do silovanja ili je namjera osumnjičenog ostala samo na pokušaju.

Policijska istraga slučaja još traje.

Foto: Kurir

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara