Staricu udario vozilom i odvezao je u bolnicu pa zaradio prijavu, jer se nije javio policiji

Staricu udario vozilom i odvezao je u bolnicu pa zaradio prijavu, jer se nije javio policiji

KRAPINSKO-ZAGORSKA policijska uprava podnijet će kaznenu prijavu i optužni prijedlog protiv 37-godišnjeg vozača koji je jučer ujutro automobilom naletio na 82-godišnju staricu i teško je ozlijedio.

Vozač se kretao kroz mjesto Mihovljan cestom iz smjera mjesta Donja Šemnica prema zaseoku Dačniki, ali je zbog neprilagođene vožnje naletio na staricu koja se pješice kretala svojom stranom ceste.

Vozač je staricu doduše odmah prebacio u bolnicu u Zaboku, ali se nije javio policiji niti se vratio na mjesto događaja. Zbog izazivanja prometne nesreće s teškim tjelesnim ozljedama vozač će biti kazneno prijavljen, a optužni prijedlog će uslijediti  zbog neobavještavanja policije o nesreći.

Kamiondžija naletio na sedmogodišnje dijete

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer oko 18.50 sati 64-godišnji vozač kamiona u Pregradi je naletio na sedmogodišnje dijete koje je pri tom teško ozlijeđeno.

Nesreća se dogodila na državnoj cesti 206 na Trgu Gospe Kunagorske gdje je dijete prelazilo cestu van obilježenog pješačkog prijelaza. Dijete je s teškim ozljedama prebačeno u ambulantu u Pregradi, a potom u Kliniku za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici.

R.I.
Foto: Index (Arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara