Stazić Oreškoviću: Recite da ste obmanuti i povucite kandidature Hasanbegovića i Crnoje

Stazić Oreškoviću: Recite da ste obmanuti i povucite kandidature Hasanbegovića i Crnoje

Foto: FAH

"STUPILI ste na najodgovorniju dužnost. Klub SDP-a vam čestita, nećemo igrati nepošteno, nećemo iznositi plinske boce, ali ćemo vas upozoravati. Vi nedovoljno nažalost poznajete Hrvatsku.

Kad su vas brifirali za vaše izlaganje, iznijeli su vam neke krive podatke. Hrvatska je izvučena iz recesije, BDP je rastao 2,8 posto, padao je broj nezaposlenih, rasla je industrijska proizvodnja, smanjen je deficit... Uveden je red u sustavu socijalne skrbi, u plaćanju poreza, nelegalne izgradnje...", počeo je Stazić izlaganje u ime SDP-a u Saboru.

"Bit ćete izabrani u ovom parlamentu, većinom glasova. Dva glasa su sporna. Jedan je Rašković, druga je Rusan. Ona je tražila novce, nitko joj nije htio dati, dok nije našla Domoljubnu koaliciju. Mi za vašu vladu nećemo glasati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporno nam je nekoliko imena. Prije svega ono Zlatana Hasanbegovića. Gospodine mandataru, otiđite na web stranicu Hrvatski križni put. Tamo će vas dočekati veliki pozdrav za dom spremni. Niste se potrudili čak da odete na Google i vidite tko je taj čovjek. Recite da povlačite njegovu kanddiaturu, prevaren sam i obmanut.

Recite da ne zaslužuje vaše povjerenje Hasanbegović. Povucite tu kandidaturu, zaslužite povjerenje odmah na početku. Imali ste divnog kandidata, Jasena Mesića, ja ne znam kako ste se mogli odlučiti za Hasanbegovića.

Drugi nam je problem Crnoja. Što je izdaja po njemu? Broj djece, spolna orijentacija, novinarsko pitanje. Ako se ta oprijetnja ostvari na temelju Hasanbegovićeve politike onda nam slijedi teror.
Treće ime je ime Josipa Buljevića. Helenu Puljiz je priveo i pružio joj pet sati tortutre želeći da špijunira za njih", rekao je Stazić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara